Zoekt u Smartphone Express?

Zoekt u Smartphone Express?

21 juni 2019 Uit Door Redactie

Bent u toevallig op zoek naar een bedrijf die uw telefoon kan repareren? Dan bent u bij Smartphone Express aan het juiste adres.

Mijn ervaring met Smartphone Express

De laatste tijd had mijn mobiel veel last van snel batterij verlies. Ik ergerde mij daar wel aan dus ging op zoek naar een oplossing. Had al contact opgenomen met Apple zelf alleen dan was ik mijn telefoon 6 weken kwijt en koste het ook nog heel veel geld waar ik niet echt op zat te wachten. Toen ben ik verder gaan zoeken op internet rondom Tilburg en kwam uit bij Smartphone Express, heb contact opgenomen en ze zeiden dat ze het wel voor mij konden repareren. Ik kon gewoon een keer binnen lopen of een afspraak maken. De volgende dag er naartoe gegaan. Ze keken toch even voor de zekerheid of de batterij op was en daar was inderdaad een probleem mee en hij moest vervangen worden. Ik kreeg een lekker kopje thee en binnen 30 min was die al gemaakt. Kreeg ook nog 12 maanden garantie voor als er toch misschien iets kapot zou gaan. Super bedrijf zou het iedereen aanraden.