Tip voor een letselschadeadvocaat in Utrecht

Tip voor een letselschadeadvocaat in Utrecht

13 juli 2019 Uit Door Redactie

Mijn moeder had een aantal maanden geleden erg veel last gekregen van haar rug. Daarom besloot zij ook om een bezoek te brengen aan onze huisarts. De huisarts besloot om mijn moeder door te verwijzen naar het ziekenhuis. Hier hebben zij achteraf een verkeerde diagnose gesteld waardoor mijn moeder nu letsel aan haar rug heeft opgelopen. We besloten daarom ook om op het internet op zoek te gaan aan letselschadeadvocaat Utrecht om een goede letselschade advocaat bij ons in de buurt te vinden die ons kon helpen met het verkrijgen van een vergoeding. 

Zeer veel letselschade advocaten in Utrecht

Toen we op het internet op zoek gingen naar letselschadeadvocaat Utrecht kregen we erg veel zoekresultaten van advocatenkantoren bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal website hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Amadeos. De website van dit advocatenkantoor is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over het advocatenkantoor en over de verschillende soorten letsel dat je op kunt lopen. Ook was er informatie te vinden over letsel door een verkeerde diagnose. na het lezen van de informatie besloten we om contact met het advocatenkantoor op te nemen om te kijken of het kantoor iets voor mijn moeder zou kunnen betekenen. 

oscar-hijink

Zeer goed geholpen door een van de advocaten

We konden al erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens dit gesprek heeft mijn moeder haar situatie uitgelegd en de advocaat was van mening dat mijn moeder wel een schadevergoeding zou kunnen krijgen. Daarom besloot mijn moeder ook om een advocaat in te huren voor het verkrijgen van deze vergoeding.