Klik hier op deze url https://www.rondomwerk.nl/loopbaanbegeleiding/ voor goede loopbaanbegeleiding

Klik hier op deze url https://www.rondomwerk.nl/loopbaanbegeleiding/ voor goede loopbaanbegeleiding

11 juli 2019 Uit Door Redactie

Een van mijn werknemers kwam de laatste tijd erg vaak te laat op het werk en vertelde mij dat hij het werk ook niet echt leuk meer vindt. Daarom leek het ons een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar loopbaanbegeleiding. Tijdens het zoeken zag ik dat ik was getagd in een Facebookbericht van een bedrijf dat loopbaanbe lifeline aanbiedt. Onder de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website.

De website van Random Werk

Toen ik op de klik hier link klikte kwam ik terecht op de website van Rondom werk. De website van dit bedrijf is erg goed en op de website is erg veel informatie te vinden over de diensten die het bedrijf aanbiedt. Op de website staat ook dat het bedrijf een plaatsingspercentage heeft van 73%. Dit is erg hoog in vergelijking met andere bedrijven en sprak ons erg aan. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen.

loopbaanbegeleiding

Een aantal gesprekken en testen

Nadat mijn werknemer een aantal gesprekken had gehad en testen had afgelegd had het bedrijf al erg snel werk voor hem gevonden. Hij heeft het hier erg naar zijn zin. Daarom zijn we ook allebei erg tevreden over Random Werk.