Erg mooie koppelstones gekocht voor ons terras

Erg mooie koppelstones gekocht voor ons terras

9 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn ouders wilde het terras in onze achtertuin graag opnieuw betegelen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar koppelstones om met deze stenen het terras van onze woning te betegelen.

De website van Steenhandel Kan

Toen we op het internet op zoek gingen naar koppelstones kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezochte n met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Steenhandel Kan. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Mijn ouders sprak de informatie erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment.

Een erg groot aanbod

Het bedrijf biedt erg veel verschillende stenen aan waardoor je erg veel keuze hebt. Nadat we een aantal stenen met elkaar hadden vergeleken besloten mijn ouders om over te gaan tot een aankoop. De stenen worden namelijk ook voor een erg voordelige prijs aangeboden. De stenen werden erg snel geleverd en we zijn inmiddels begonnen met het betegelen.