Een tip voor een bezoek aan een prachtig museum

Een tip voor een bezoek aan een prachtig museum

26 juni 2019 Uit Door Redactie

Ik ben een aantal dagen geleden samen met mijn vrouw naar het Lalique museum in Doetinchem geweest. We gingen een aantal dagen geleden op het internet op zoek naar een museum bij ons in de buurt. 

Erg veel musea in Gelderland

Toen we op het internet op zoek gingen naar een leuk museum kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van het Lalique museum in Doetinchem. De website is erg goed en overzichtelijk. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. De informatie die op de website vermeld staat sprak mij en mijn vrouw erg aan. Daarom besloten we ook om een bezoek te brengen aan dit museum.

Een erg leuk dagje uit 

We werden erg vriendelijk ontvangen en de kunstwerken vonden wij beide erg mooi. We zijn na ons bezoek aan het museum nog een kijkje gaan nemen in de Hanzestad Doetinchem. We hebben hier heerlijk op het terras gezeten. Kortom we hebben samen een super leuke dag gehad.