Een erg goed schoonmaakbedrijf in Ede gevonden

Een erg goed schoonmaakbedrijf in Ede gevonden

13 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn moeder is sinds een aantal weken de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde haar pand goed schoon laten maken omdat zij de hygiëne erg belangrijk vindt. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf Ede.

Veel schoonmaakbedrijven in de buurt van Ede

Toen we op het internet op zoek gingen naar schoonmaakbedrijf Ede kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal website hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uit op de website van Quick & Clean. de website is erg goed en overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt om aan te bieden. De informatie sprak ons erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen voor een gesprek.

Ons gesprek met Quick & Clean

We werden erg vriendelijk te woord gestaan en we konden al snel terecht voor een gesprek. Tijdens het gesprek werd mijn moeder alles uitgebreid uitgelegd en het aanbod sprak haar erg aan. Daarom besloot ze ook om haar pand schoon te laten maken door Quick & Clean. Het bedrijf heeft het pand nu een aantal keer schoongemaakt en zij is erg tevreden.