De voordelen van kettingformulieren van ZigZag Forms

De voordelen van kettingformulieren van ZigZag Forms

18 april 2023 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar een efficiënte en handige manier om formulieren in te vullen en te bewaren? Kettingformulieren kunnen de oplossing zijn! In dit blog zullen we de voordelen van het gebruik van kettingformulieren van ZigZag Forms bespreken en waarom dit de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Wat zijn kettingformulieren?

Kettingformulieren, ook wel doorslagformulieren genoemd, zijn formulieren bestaande uit meerdere lagen papier. Wanneer u op het bovenste blad schrijft, wordt het schrijven doorgedrukt op de onderliggende lagen. Ze zijn ideaal voor bedrijven die meerdere kopieën van hetzelfde formulier moeten bewaren.

Zorgeloos archiveren

Het gebruik van kettingformulieren betekent minder werk bij het archiveren van documenten en minder risico op zoekgeraakte formulieren. Omdat elk formulier een exacte kopie is van het origineel, hoeft u niet langer meerdere kopieën te maken en op te slaan. Dit scheelt tijd én opslagruimte, omdat u maar één enkel kettingformulier opbergt.

Professionele uitstraling

Met kettingformulieren van ZigZag Forms zorgt u voor uniformiteit in uw formulieren. Elk formulier ziet er hetzelfde uit, en u hoeft zich geen zorgen te maken over afwijkende afmetingen of kleuren. Zo draagt u bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf.

Flexibiliteit

Kettingformulieren van ZigZag Forms kunnen zo ontworpen worden, dat ze perfect passen bij de behoeften van uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor formulieren met uw eigen logo en huisstijl. Daarnaast kan de keuze worden gemaakt voor een specifiek aantal kopieën of kleuren van het papier.

Milieuvriendelijk

Doordat kettingformulieren maar één keer geprint hoeven te worden, dragen zij bij aan een milieuvriendelijker bedrijf. Bovendien is het gebruik van kettingformulieren van groot belang in sectoren met hoge eisen ten aanzien van de beveiliging en vertrouwelijkheid.

Kettingformulieren zijn een slimme keuze voor elk bedrijf in zoektocht naar een efficiënt, eenvoudig en betrouwbaar archiveringssysteem. Door het gebruik van kettingformulieren behoudt u uniformiteit, bespaart u tijd, verlaagt u de footprint en geeft u uw bedrijf de professionele uitstraling die het verdient. Daarom beveelt ZigZag Forms van harte aan. Probeer het zelf!