De beste iphone repair Den Bosch

De beste iphone repair Den Bosch

2 juni 2019 Uit Door Redactie

De beste iphone repair Den Bosch vind je bij Fixzone. Dit is een reparatiebedrijf in het midden van Den Bosch. Het is erg makkelijk te bereiken voor klanten. Kom daarom gerust even langs. 

iphone repair den bosch

Mijn ervaring met Fixzone

Mijn persoonlijke ervaring met Fixzone is erg positief. Een paar weken geleden had ik mijn telefoon laten vallen. Ik besloot snel een reparatiebedrijf te zoeken. Zelf woon ik in Den Bosch dus ik ging maar gewoon even de stad in om te kijken of er een paar reparatiewinkels zaten. Al snel kwam ik Fixzone tegen en ging daar naar binnen. Ik werd erg vriendelijk ontvangen. Ik vertelde mijn verhaal en zei wat er moest gebeuren. Mijn scherm was namelijk helemaal gebroken en kon er bijna niks meer op zien. Dus ik stelde een nieuwe scherm voor en dat was goed. Ik moest een half uurtje wachten en toen kon ik weer terugkomen. Toen ik terugkwam kon ik hem zo weer ophalen en betaalde na de reparatie. Zo kon ik eerst zien waarvoor ik betaalde. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

fixzone

Interesse?

Neem bij interesse even contact op via de website.